Zo verpakken wij uw hangkleding

Om uw hangkleding hangend en dus kreukvrij te verhuizen, maken wij gebruik van speciale garderobeboxen. Dit zijn hoge boxen met bovenin een kledingstang waaraan wij uw hangkleding op de verhuisdag ophangen. Eenmaal op het nieuwe adres hangen wij uw hangkleding ook weer terug in uw kledingkast, handig toch?!

 

Als u zelf de de- en montage van uw linnenkast uitvoert, moet de hangkleding er natuurlijk al eerder uit. Om toch optimaal gebruik te kunnen maken van de garderobdeboxen is ons advies om 6 ingepakte, volle verhuisdozen te pakken en daar twee stapels van elk 3 dozen van te maken en die een eindje uit elkaar te zetten. Plaats daar een lange lat of bijvoorbeeld een bezemsteel tussen en zie: u heeft een tijdelijk kledingrek gecreëerd. Daar hangt u dan uw hangkleding aan op en op de verhuisdag hangen wij uw hangkleding over in een garderobebox. Op het losadres passen wij -indien nodig- dit trucje omgekeerd toe: wij maken een tijdelijk rek van verhuisdozen voor uw hangkleding en zo kunt u rustig uw linnenkast weer opbouwen.

 

Een garderobebox biedt plaats aan ongeveer een halve meter hangkleding en is ca 1,30 meter hoog. Bij korte hangkleding (truien, blousen, pakken) biedt een garderobebox tevens een handige opbergplek voor uw dekbedden en kussens.

Zo verpakken wij uw hangkleding

Bekijk ook