Inboedelopslag Groningen

Bent u op zoek naar een opslagruimte in Groningen voor uw inboedel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk uw inboedel veilig, geïsoleerd en schoon opslaan in onze opslagruimte in Groningen. Zo kunt u zorgeloos uw inboedel bewaren totdat u deze naar uw nieuwe woning wilt laten brengen. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Zo werkt onze opslagruimte in Groningen

Wanneer u gaat verhuizen, kan het zijn dat uw inboedel niet in uw nieuwe of oude huis kan staan. Dan is het handig om uw inboedel te laten opslaan in een opslagruimte in Groningen. Bij Koops Verhuisgroep hebben we verschillende containers beschikbaar, waar uw inboedel veilig in kan staan. 

Wij zetten onze containers klaar op de verhuiswagen en rijden naar u toe. Vervolgens laden wij de betreffende inboedel in de containers. De containers brengen we naar onze opslagruimte in groningen en laden we zorgvuldig met onze heftruck uit.  

Veilige en schone opslagruimte in Groningen

We zorgen ervoor dat de containers zorgvuldig schoongemaakt zijn, voordat ze gebruikt worden. Daarnaast is de container goed geïsoleerd. Dit zorgt ervoor dat stof en kou buiten blijven. Uw inboedel blijft dus zo veel mogelijk stofvrij en staat niet in de kou. Op deze manier wordt uw inboedel beschermd tegen viezigheid en beschadiging.

Beveiliging van inboedelopslag

Onze opslagruimte in Groningen is goed beveiligd tegen diefstal. Elk van onze bedrijven zijn voorzien van goede beveiligingssloten en beveiligingscamera's. Ook zorgen onze beveiligers er voor dat er niks met uw inboedelopslag gebeurd.

 

Wat kost inboedelopslag in onze opslagruimte in Groningen?

Hoeveel inboedelopslag in onze opslagruimte in Groningen precies is, is van te voren lastig te bepalen. U kunt daarom het beste een offerte aanvragen. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen om de precieze kosten te bespreken.

Bij Koops Verhuisgroep willen wij in elke situatie de goedkoopst mogelijke inboedelopslag bieden. Hoeveel het de opslag precies kost, hangt vooral af van de grootte van uw inboedel. Hoe meer inboedel u heeft, hoe groter onze containers moeten zijn. Onze standaard containers zijn 6 M3. Verder hangt het bedrag af van de huurperiode. Hoe langer u gebruik maakt van onze opslagruimte in Groningen, hoe hoger de kosten zullen zijn.

Geïnteresseerd in onze opslagruimte in Groningen?

Bent u geïnteresseerd in onze opslagruimte in Groningen voor uw inboedel? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Koops Verhuisgroep: