Sluiten

Stuur ons een bericht:

Via dit formulier kunt u eenvoudig een vraag aan ons stellen over de interieur mogelijkheden bij u!

We nemen zsm contact met u op om uw vraag te beantwoorden!

Sluiten

Wit u een gratis advies gesprek?

Laat nu uw gegevens achter en we nemen zsm contact met u op om de afspraak in te kunnen plannen. 

Service en advies

Koops Interieur is een onderdeel van de Koops Verhuisgroep. Ons doel is om onze klanten bij te staan in de veelal hectische tijd rondom een particuliere of zakelijke verhuizing. Koops Interieur ontzorgt u volledig.

Totaalpakket diensten

Mede om die reden bieden wij onze klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van een totaalpakket waarmee wij u totaal ontzorgen. Ook bieden wij onze service in segmenten aan.

Waarom kiest u voor Koops Interieur?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij de stresspunten van een verhuizing. Uw nieuwe onderkomen is nog niet klaar of verschillende dienstverleners slagen er niet in om hun agenda op elkaar af te stemmen. Met Koops Interieur  hebt u er geen omkijken naar. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt.

Wanneer kiest u voor Koops Interieur

Stel, u hebt uw huis verkocht, maar uw nieuwe huis is nog niet klaar. Of u hebt een verbouwing gepland maar krijgt te maken met verschillende partijen die elk een andere agenda hebben. Ook kunt u zakelijk te maken krijgen met een verhuizing, terwijl u niemand in dienst hebt om dit logistiek te leiden. Dit zijn zomaar enkel punten die u vast ergens bekend voorkomen. Daarom zorgt Koops Interieur ervoor dat u tijdens dit proces volledig ontzorgd wordt van problemen.

Onze diensten

Om een verhuizing voor u plezierig te laten verlopen, zodat u zich kunt verheugen op de nieuwe plek, kunnen wij u het volgende bieden.

Contact

Om het u in het keuze proces eenvoudiger te maken, komen wij graag bij u langs of ontvangen u in onze showroom om uw wensen met u door te spreken.  

Stel uw vraagAdvies gesprek

A.H.G. Fokkerstraat 26A
9403 AP Assen
T: 0592 – 34 44 34
I: www.koopsinterieur.nl
E: info@koopsinterieur.nl 

Verhuizer

Koops Verhuisgroep kan voor u alles inpakken, labelen en verhuizen. Is uw nieuwe locatie nog niet helemaal klaar? Wij slaan uw spullen desgewenst ook gedurende korte en lange tijd voor u op. Als alles klaar is brengen wij het naar de nieuwe locatie, pakken het voor u uit en monteren uw meubelen.

Schilder

Onze schilders kunnen voor u behang stomen, muren sauzen, lakwerk verven, opnieuw behangen en alles voor u regelen wat te maken heeft met verf of lak.

Aannemer

Onze aannemer verzorgt alle gewenste bouwkundige aanpassingen: van veranderingen van leidingwerk tot het aanpassen van deuren en van het plaatsen van muren tot het aanbrengen van nieuwe kozijnen.

 Meer informatie

Laminaat

Laminaat

Marmoleum

Marmoleum

PVC

PVC

Tapijt

Tapijt

Gordijnen

Gordijnen

Zonwering

Zonwering