Verhuisbedrijf Assen

Een verhuizing op maat

De Koops Verhuisgroep is een full service verhuisbedrijf in Assen dat u helpt van het begin tot aan het eind, zowel particulier als zakelijk. Beslis zelf hoe de verhuizing eruit ziet en betaal daarom nooit te veel voor een verhuizing.

Wij kunnen u onder andere helpen met:

Bekijk hier hoe vorige verhuizers onze dienstverlening hebben ervaren, en beoordeeld hebben.

Bedrijfsverhuizingen

In ieder bedrijf vindt wel eens een verhuizing plaats. Voor kleine en grote projectverhuizingen heeft Koops Verhuisgroep meer dan genoeg ervaring om de verhuizing in goede banen te leiden. Wij zorgen er graag voor dat u zo weinig mogelijk overlast heeft tijdens het verhuizen en dat uw medewerkers aan de slag kunnen blijven.

Wilt u meer weten over bedrijfsverhuizingen? Dan informeren wij u graag. Ook een vrijblijvende offerte is bij ons geen enkel probleem.

De kosten van verhuizen

Wanneer u naar of vanaf Assen verhuist zitten hier natuurlijk kosten aan verbonden. Deze prijs wordt berekend aan de hand van een aantal factoren. Denk bijvoorbeeld aan:

  • De etage waarop u nu woont en waar u heen gaat
  • De afstand tussen het oude en de nieuwe huis
  • Hoeveel u tijdens de verhuizing zelf wilt doen
  • De hoeveelheid (zware) spullen
  • De laad- en lossituatie op beide adressen

Voor een goede inschatting van de kosten voor uw verhuizing raden we u aan om onze taxateur langs te laten komen. Aan de hand van zijn bevindingen sturen wij u graag een offerte op waarbij u nooit teveel zal betalen. Neem direct contact met ons op om het verhuisproces te starten.

Koops Verhuisgroep: